5ply decks

Egy fingerboard olyan embereknek, akiknek elegük van a Tech Deckből, de nem szeretnének sok ezreket költeni fa fingerboard lapokra. Pont ezeknek az embereknek van ez a márka.

Menü

Mi az a 5ply decks?

2011.02.24. 21:53 5ply

 A 5ply decks egy fa fingerboard "márka", amelyet azért hoztunk létre, hogy a magyar fingerboardtársaság el legyen látva olcsó ár-kategóriás fingerboard lapokkal. Nem a Berlinwood és társai legyőzése a célunk, sokkal inkább egy olcsó, de mégis jó ár-arány értékű lap szolgáltatása. A lapok kézzel vannak gyártva, a forma saját tervezésű, minden egyes momentum szabad kézzel van elkészítve (leszámítva persze a préselést ;] ). A lapokat Szenes Lali gyártja. Jó pár éve próbálkozik már fa lapok gyártásával, és mára elérték a lapok azt a szintet, hogy eladásra is kerülhessenek. 
5ply: husztilalifb 015 Mintahogy a márka lefordításából már rájöhettetek, a lapok 5 farétegből vannak préselve, "speciális technikával2. A formát nem a fingerboardlapokhoz próbáltuk szabni, sokkal inkább egy igazi deszka alakját, hajlításait és konkávját próbáltuk lemásolni, éppen ezért a hajlítások és a konkáv "medium" kialakításban vannak, ami azt jelenti, hogy nem túl mélyek, és nem is túl kicsik.

5ply: husztilalifb 028

A lapok 6 színben kaphatóak: van egyszerű fa szín, valamint piros,kék,zöld,narancs- és a citromsárga.

5ply: husztilalifb 034;

5ply: husztilalifb 031

Röviden egyelőre ennyit, hamarosan további információ és esemény várható ;) Érdeklődni a 5plydecks@gmail.com címen

5ply: husztilalifb 023


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5ply.blog.hu/api/trackback/id/tr572688600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása