5ply decks

Egy fingerboard olyan embereknek, akiknek elegük van a Tech Deckből, de nem szeretnének sok ezreket költeni fa fingerboard lapokra. Pont ezeknek az embereknek van ez a márka.

Menü

5ply Reloaded

2011.08.23. 22:49 5ply

 Hosszas kihagyás és munkálkodás után ismét jelen vagyunk de ezentúl nem csak a lapokra fordítjuk a figyelmünket hanem a pályaelemek készítésére is. Egyelőre 5 féle pályaelemet árusítunk, de idővel lesznek durvább és kombináltabb elemek is. Az elemeket egy profi asztalos segítségével tömör bükkfából gyártjuk és két fingerboardos tetszeli hogy minél jobb minőségű legyen. Az elemek egyelőre még nincsenek beárazva, de egy héten belül rendelhetőek lesznek külön külön és park formájában is. Egyelőre ennyit, addig is: http://www.facebook.com/pages/5PLY-fingerboards-Parks/180330715371521?sk=wall

h


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://5ply.blog.hu/api/trackback/id/tr63174681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása